Vad ska man hitta på idag då?

Sorry för att jag inte uppdaterade nå igår, men jag hade inget att skriva om då båda ponyerna fick vila.
Vad ska man hitta på idag då? Ska väl ta en tur med pollarna, och kanske fråga mamma om hon vill ta lite bilder när jag rider? Har ju inte så många "ridbilder" så det vore ju trevligt=)

Vad vill ni läsa om här på bloggen då?
Har brist på fantasi så, kom på något!

Älskade ponny<3


Ridning

Tänkte skriva lite om dagens ridning nu då=)

Red Al först idag igen, och jag red även till vändplanen idag igen.
Det gick jätte bra idag också! Gnäggade väl lite i början, men när vi väl kom till vändplanen så slutade han=)
Red mycket tempoväxlingar idag, och mycket galopp. Tränade honom på galoppfattningar då han hade väldigt svårt för dom när han kom, och nu sitter dom sjukt bra! Fattade många från skritt och det gick jätte bra till slut=)
Han arbetar på jätte bra nu, och har inga dumheter alls för sig längre. Ska nog rida honom i hagen i mon med gramantygeln, för att få ner honom riktigt på tygeln i alla gångarter=)

Red även lite lugnt på Kompis idag.
Blev en liten vända till ladan och lite på åkern där.
Han var pigg och glad som vanligt!
Red inge hårt alls på honom idag eftersom jag red ganska hårt igår=) Gjorde lite galoppombyten och arbetade lite lätt bara. Vill inte köra så hårda pass på honom eftersom han är 19 år. I och för sig är han den piggaste och fräschaste hästen vi har så egentligen behöver jag nog inte oroa mig! Haha=P

Nä, nu ska jag ta och hitta på något vettigt att göra! Kanske åka till Amanda men är det vettigt det då?;) Haha! Kanske man ska ta moppen dit då? Aja vi får se!
Ha det bra!
 
You're my beautiful sunshine, you're the one who makes me shine everyday and dont think about the past!<3


Ridning

Har precis kommit in efter att ha ridit båda ponnysarna!

Red Al först som vanligt.
Red ut på honom ensam för första gången på väldig länge, red till en "vändplan" som var perfekt att rida på;) Och det gick kanon! Gnäggade efter Kompis två gånger men det störde inte honom i arbetet. Han var grymt fin idag! Gick på tygel och arbetade hur bra och fint som helst. Hade även sporrar på idag utifall han skulle hitta på någonting. Nu ska ni inte tro att jag sporrar mina hästar eller så, men Al är så stor och stark. Sen kan han vara väldigt slö också=P Dessutom så har jag varit lite i mot sporrar innan jag skaffade Al. Tyckte folk som red med sporrar var lata och inte orkade använda skänklarna=P
Jag har ju i och för sig bara haft heta och pigga hästar innan Al så jag har inte kunnat ha några sporrar! Äh nog pratat om det! Han gick i alla fall super idag, och jag är jätte stolt över honom=) Kommer ihåg när han kom hem och man kunde knappt rida på honom alls! Han bara stack och var rädd för allt.
Kommer ihåg en vecka när jag bara hann rida honom tre dagar. Alla dom dagarna ramlade jag av honom. Tre gånger, tre avfallningar. Nä då var det inte kul. Så nu är det mycket roligare att rida honom! När det funkar är det alltid roligt;)
Jo juste hade även Lassie med mig, vilket jag tror hon tyckte var väldigt roligt=) Men när vi var på väg hem mötte vi två stycken tjejer eller damer som hade typ 6 naken hundar och 1 springer spaniel! Lassie lyssnade fint, till en början... sen blev hundarna intressantare än mig. Haha, och mitt uppe i alltihopa så kom en bil! Snacka om KAOS!xD
Haha så jag hoppade av och tog Lassie, blev lättast så=P

Efter kaoset var det Kompis tur!
Tänkte köra lite kondition med honom så jag red till min nya "galoppåker"!
Det är liksom en åker med en "dunge" i mitten så man kan rida runt som på en galoppbana. Jätte duktig på att förklara är man också=P Men jag ska be någon följa med dit någon dag och knäppa lite bilder på mig och nån häst=)
Tog med Lassie även denna gång, då man inte behöver ut på vägen för att komma dit!
Kompis gick bra även han. Det blev ganska mycket trav och galopp, men det gillar ju han;)
Tränar ju mycket på galoppombyten och dom satt verkligen bra idag!
När jag hade ridit en stund kom det några barn som blev väldigt förvånade när det var någon som red på åkern, och dom sprang iväg lika fort som dom kom. Haha=P
Tänkte inte mer på det och började med lite tempoväxlingar, och galoppera full fart runt "träddungen"! Så härligt!
Sen kom barnen igen när jag ridit några varv, så jag lära ju fråga om dom ville något=) Men det ville dom inte det enda dom ville vara att säga att jag hade en väldigt fin häst! Aw, ja han är så fin min Kompis=')
Red inte så mycket mer efter det, utan bara travade av honom och skrittade hem.
Bjuder även på några usla mobilbilder på Kompis, tur att Kompis är fin i alla fall=)




Kompis kan se farlig ut han också;)

Mina älsklingar<3

Nu ska jag vara med Sanna! Får se om jag skriver nå mer sen=)


Snart ut och rida

God morgon!
Sitter här ganska nyvaken och ska snart ut och rida=) tänkte rida tidigt för att se om man slipper bromsarna bättre då. Hoppas det!
Tänkte även fråga er som läser, om BETT! Vilket bett gillar du bäst och vilket tycker du är sämst? Kanske inte den bästa frågan, men jag är väldigt nyfiken på hur alla tycker om olilka bett=)
Själv rider jag på tre delat men funderar på att börja med något skarpare på Al, då han är så himla stark! Aja, kom gärna med förslag!=)


Moppe!

Har inte hunnit rida nå idag för vi åkte till Borlänge och kolla på en moped åt mig=)
Den var jätte fin, och vi köpte den! Precis en sån moppe jag letat efter;) Fast det är bara en 30 moppe för då får jag köra den utan körkort;P Haha! Men orkade inte ställa mig i kö på körskolan. Det var 200 som stog i kö-.- Aja, nu har jag något att åka på i alla fall! Lagligt;D
Lägger upp bild någon annan dag, för jag orkar inte nu=)
Lägger nog upp lite bildet i mon eller så!
Ha det bra!

Kompis<3


Lite saker från Falsterbo!

Tänkte lägga in lite bilder på det jag köpte när jag var till Falsterbo=)

 

Köpte det här schabraket åt Julia, då hon var min "Hästskötare" när jag var borta=)
Tusen tack för all hjälp! <3
 
Köpte ett par läderskydd av märket Pessoa=)
Ord. 1985:- Nu: 399:-
 

Remont träns från Lyckås åt Al. Tror detta får bli vårat "finträns";)
299:- 
 
Tyglar från Lyckås
 Älskar dom här tyglarna! Super härliga att rida med! Har sånna till Kompis också och dom är verkligen jätte bra=)
199:-

Schabrak från Horze 99:-, Bandageunderlägg från Lyckås 99:- och benlindor från Lyckås 99:- 
=)          


Sorry!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Det har varit så sjukt mycket dom senaste dagarna, och jag lovar att släppa en "bildbomb" när jag har tid! I mon ska jag följa med Amanda på hundutställning så då kanske det blir några bilder?=)
Aja ha det bra!


<3


Hemma från Falsterbo

Nu har man varit lite dålig på att uppdatera, men jag har ju varit i Falsterbo så;)
Blir inget långt inlägg nu, tänkte bara bjuda på några bilder! Ni får bilder på det jag köpte i mon eller så=)
Jo juste! Julia kommer i mon, läääängtar<3


Rolf-Göran Bengtsson och Casall La Silla=)

Peder Fredricson och Arctic Aurora Borealis=)

Malin Baryard-Johnsson och Tornesch på framridningen=)

Lägger in fler bilder i mon!=)


Ridning

Idag har det inte hänt så mycket. Badat lite i poolen och längtar som satan tills i mon! För då åker vi ner mot Falsterbo!=D
Har även ridit idag, och började med Al, och vad kan man säga? Han skötte sig fint och arbetade på bra! Gick på tygel när han kände för det, och det kan jag ju säga, det är inte ofta han känner för det;) Det är just därför jag köpt gramantygel, för att jag ska ha den på honom=)
Krävde inte så mycket av honom idag. Utan mer att han skulle vara lugn och fin fast han var själv. Han blir faktiskt bättre och bättre på att var just själv, kommer nog bli bra det här=)

Efter att jag ridit Al, så var det Kompis tur!
Först tänkte jag rida ut en bit och sen avsluta med att rida på åkern, men bestämde mig för att rida ut i stället! Var väl ute i ca 1½ timme eller så? Blev väldigt mycket tempoväxlingar och galopp på honom. Vilket han gillade skarpt;) Men Kompis var ovanligt slö idag, vilket han aldrig är! Det måste vara värmen som gör det, men han lunkade på fint ändå=)

Nu kommer Julia få rida ponnysarna tills jag kommer hem. När nu det blir=P Blir nog mycket shoppande också, men jag har inte riktigt kommit på vad jag ska köpa? Aja, det löser sig! Nu ska jag gå ner och packa lite, ha det bra!=)

Bjuder på en bild där Lassie och Albin nosar på varandra=')

<3


Ridning

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Mest slappat;) Tog in båda ponnysarna på eftermiddagen för att jag skulle rida.

Kompis var först ut! Blev lite dressyr idag, då han verkligen behöver jobba på att ta det lugnt;)
Hade även gramantygel på honom vilket fungerade kanon! Förutom att "gramanen" var för lång-.- Det fanns bara full och då tog jag det eftersom Al är ganska stor. Aja vi får hoppas att den passar på honom då;)
Men tillbaka till Kompis! Det gick i alla fall jätte bra att rida honom med "gramanen". Han arbetade verkligen på lugnt och fint=) Sen blev det lite jobbigt att göra galoppombyte, så då blev det några bockningar;) Haha, men jag satt kvar!
Jo juste, mitt under ridningen lossnade en benlinda som jag hade på Kompis,(Har alltid benlindor när jag rider dressyr) och den gick självklart sönder. Skit linda! Dom liksom "rullade" upp dig fast jag hade satt dit dom ordentligt. När jag hoppade av och skulle kolla på lindan så var det en till som hållde på att lossna. Aja får köpa nya när mamma och jag kanske åker ner till Falsterbo Horseshow;D

Efter att jag ridit Kompis longerade jag Al, och det gick inte sådär jätte bra. Han verkade vara halt på högerbak och då blir man såklart orolig. Men sen lossnade det lite, och jag ska ta och rida honom lite i mon för att känna. Aja hoppas det inte är nått allvarligt.
Nu ska jag sova! Godnatt=)

Ponnyn med dom vackraste ögonen<3


Lite uppdatering

Tänkte uppdatera lite nu då, var ju ett tag sen nu=P

Har varit med Amanda hela veckan, och vi har byggt en kaninbur åt mina kaniner=) Den är inte riktigt klar än, men jag lägger nog ut en bild eller så när den är klar!
Fick även sakerna jag beställde från Börjes idag, men jag fick inte hackamoret då det var slut... tråkigt men men jag fick ju dom andra sakerna!=) Beställde ju sporrar som det stog att dom inte var rundade, men det var dom=D fick ju även mina gramantyglar, så nu blir det att jobba med Al;)

Sen är det väl inte den roligaste dagen idag heller... Idag är det 1 år sen Otto åkte härifrån, sakmar honom så himla mycket! Och det värsta är att jag aldrig kommer kunna träffa honom igen, för han är borta... och jag fick inte reda på någonting! Min älskade ponny, som jag hade och älskade i två år. Jag var den ända som älskade honom! Ingen annan brydde sig, bara jag.
Älskade De Soto<3



Saknar dig min älskade, mitt liv känns meningslöst utan dig<3


RSS 2.0