Lördag!

Idag ska jag till badhuset. Haloween kväll där.

Ska väl ut och rida snart=)
Igår hände det inte mycket... var mest inne för jag mådde inge bra.
Vill ha en ny mobil typ nu! Hatar den jag har nu! Dampar hela tiden! Den stänger av sig och vissa knappar har slutat fungera.
Mamma har lovat att jag ska få köpa den i början på nästa vecka. Så hoppas, hoppas att det blir så!
Nä nu ska jag ta nått att äta sen blir det ute ritt på ponnyplutten=) Han har stått så mycket den här veckan så nu ska vi ut och "rejsa"(stava) i skogen=)


Header!=D

Äntligen har jag fått upp en header! Kanske inte den bästa men det är iaf en!

Igår hände det inte mycket... var med Amanda en stund sen red jag. Nja det är väl allt jag gjorde.

Tänkte bjuda på lite bilder från i onsdags=)
Gick inte att ladda upp dom igår så då får det bli idag ist=)

Lassie=)






Pettris=)




Lassie får avsluta=)






Tisdag!

Jaha då var det tisdag igen!

Idag har det inte hänt mycket... Varit inne för det mesta. Har inte orkat vara ute eftersom jag är sjuk... Men men.
Skit fint väder var det idag iaf! Hoppas på lika fint i mon för då blir det att gå ut och fota!=D Ska be syrran att fixa PhotoShop åt mig nu, har hundra bilder jag vill redigera. Har även picasa men det går inte att göra så mycket med det pogrammet, men ibland är det jätte bra att ha=)
Ska fixa headern på bloggen så vi får se när den kommer upp=)

Förkyld...

Idag var förkylningen ännu värre... Mår skit dåligt.

Idag har det inte hänt mycket. Var in till valbo och pratade med dom på Telia om att jag vill köpa en ny telefon och inte byta nummer... Men det gick inte. Så jag måste spara pengar till den telefonen, fattas ju inte så mycket. Var in på mediamarkt och kolla vad den kosta och den var billigast där. 5700 nånting kosta den där och jag har typ 5100 så det är inte långt kvar=)

Jo juste jag har ju bytt så att Kompis har spån och han var vit idag när vi släppte ut honom!=D Så om man har en vit häst använd spån!xD

Blött och lerigt!

Hej! måste säga att jag hatar det här skit vädret! Regn, regn och åter regn! Nog med att jag ogillar hösten men lite fint väder kan man väl få ha? Nej...

Idag var jag med Amanda! vi målade om ett bord.=P Ska ha det i sadelkammaren så man kan sitta där och fika efter ridturen=)
Senare på kvällen red jag på Kompis=) Gick inte sådär jätte bra... Han var hel konstig! Han har stått några dagar nu och då tycker man ju att han ska bli pigg? Nej, snarare tvärtom. Han var jätte lat! Orkade inte arbeta ett piss! Så när jag gjorde galoppombyte lära han sakta ner till trav. Satte galopp skänkel och hästen gör skänkelvikning! Hur korkat är inte det? Försökte sätta ennu tydligare men han bara fortsatte... så jag ryckte till lite i munnen för att han skulle skärpa sig och reser han sig upp på bakbenen och snurrar runt! (och när han går upp på baknenen så ställer han sig rakt upp)
Som tur var så satt jag kvar!(han brukar snurra runt på bakbenen så man ska tappa balasen) Red vidare och skulle fatta galopp igen. Då börjar han studsa och bocka så jag ryckte till ennu en gång och han gör samma visa! Satt kvar en stund men kände att han var på väg att gå över så då släppte jag. Jag landade precis framför hans ben och han skulle precis trampa på mig och då tar han bort hoven. Så lite gullig är han ju ändå=)
Reste mig och hoppade upp, då var jag riktigt förbannad så jag började arbeta honom och då försökte han igen men då smällde jag till honom med mitt spö så då gav han sig. Sen gick han jätte fint resten av ridpasset. Kortade stiglädrena utifall han skulle göra nått.

Har även mockat ur hans box idag och fyllt på med spån i stället för halm, så vi får se om han blir renare.=)


Ibland kan han faktist gå fint!=P

Hejsan!

Ja då var det höstlov då, och jag är förkyld...-.-' Super kul! Nej...
Aja idag har jag varit med Amanda hon har sovit här och ska göra det igen.=) Idag har vi inte gjort mycket... Jo åkt och kollat på ett nytt marsvin åt Amanda! Ett av hennes marsvin dog nu i veckan så idag åkte vi och kolla på ett nytt!=D
Åh gissa vem som bestämde åt henne då? Jo, jag!xD Hon ville ha en vit med röda ögon men då sa jag att hon skulle ta en cream färgad med en vit virvel mitt på huvudet!=D Skit söt var hon!=D Lovar att lägga ut lite bilder på henne sen när hon fått hem henne.=)

Imon ska jag måla om ett bord som vi ska ha i sadelkammaren.=) Ni får se sen hur det ser ut!;)


Är det bara jag som inte vill ha vinter och kallt?

='(

Igår var den värsta dagen i mitt liv!
Igår försvann Joysan från världen och upp i himlen där hon tydligen kommer få träffa den underbaraste hästen jag någosin träffat på!

Skulle följa med Ronja till hennes medryttar häst i kungsgården efter skolan. Så jag bad mamma packa lite kläder som hon skulle komma med när vi slutade.
Hon ringde på sista lektionen och frågade om hon skulle ringa Lille-mor som har Otto så jag och Ronja kunde rida tillsammans. Och självklart ville jag det!
När vi väl slutat så gick jag till mamma och frågade vad Lille-mor sa och hon sa:

Ja du fick komma och rida... Men han har varit halt hela sommaren så han har inte blivit riden.

Okej sa jag bara och då sa mamma:

Dom funderar på att ta bort honom.

Då började jag gråta, och jag följde med mamma hem.
Usch grät hela dagen igår och gråter nu med...

Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag älskar den där ponnyn mer än nått annat på denna jord!
Fick ha honom i två år. Två år av enbart lycka och arbete!
Han var inte halt en enda gång när han var här och han hade hur frächa ben som hellst! Fick så mycket beröm över hur fin han va och det är han verkligen!
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom. Det går bara inte. Ett liv utan honom finns inte! Jag vet inte om jag klarar av det men jag måste försöka!
Även om jag inte vill så måste jag, jag älskar dig DE SOTO och du kommer alltid att vara min drömponny!
Nä fan jag orkar inte med det här! Det var jobbigt att säga att du skulle få stanna kvar hos dom och nu när du kommer försvinna helt är det ännu värre! Jag orkar inte med det här jag gör verkligen inte det! Jag vet att du inte ska behöva lida men jag önskar verkligen att du fick en chans till... en sista... jag vill så gärna behålla dig men jag får inte...
Jag älskar dig De Soto!<3
Jag ska åka till dig och säga hej då, jag ska det lovar jag!



Vi har gått igenom mycket, vi ses snart igen. Jag lovar!<3


KM!

Ja då var det KM idag då!
Gick ut för att fixa Kompis och då var han alldeles gul! Skit tråkigt! Aja var bara att skrubba han igen...
Tillslut vart han vit och fin! Nästan i alla fall...
Men men! Lastnigen gick jätte bra och urlastningen gick ännu bättre! Han brukar springa ut ur transporten men idag gick han lugnt och fint=)
Gick och snackade med Leif och han sa att man skulle ta en pay and jump som framhoppning.
Så jag gjorde som han sa och hoppade en pay and jump på 60cm... Men jag tror han fuska lite och tog 70 på några=P
Aja var bara att köra! Var inte ett dugg nervös! Han var jätte lugn på framhoppningen så jag gick in på banan som om det bara var en träning.
Kompis var sjukt fin idag! Lugn och sansad! Lära smacka på honom och det är inte vanligt! Vart ett pet på sista hindret men det var för att jag inte smackade på honom. Sjukt nöjd med honom!=D

Ja då var det bara KM:et kvar då. Och eftersom det gick så bra på pay and jumpen så kunde det ju knappast gå lika bra på KM:et. Mycket riktigt...
Var dyngsur när jag red in på banan och ponnyn var hur pigg som helst! Har släta gummi tyglar så dom var skit hala när jag red! Tappade dom efter första och andra hindret så på tredje vart det ett stopp... det var även en trippelbarr och vi har bara hoppat en hög sån en gång. Aja bara att bita ihop och vända mot hindret igen. Och gissa vad som händer? Jag tappar ena tygeln! Men får tag på den snabbt och han hoppar över trippelbarren.
Resten av banan gick kanon! Synd att han vart lite pigg i början annars hade vi fått en riktigt fin runda!
Aja var den enda i klassen så vi vann ändå!=P

Kompis med vinnar rosett!=D



Kompis fina priser=)


Inget att göra=/

Usch vad tråkigt jag har! Inget photoshop och mina ritgrejer är i stugan... är fett sugen på att rida eller fixa bilder i PS!
Ska väl rida sen men har ingen lust att göra det än.
Blir väl att tvätta Kompis och fixa hans grejer inför i mon.
Aja... Vet inte vad jag ska hitta på nu...
Säga åt syrran att fixa PhotoShop kanske? Ja jag tror jag gör det!

Skriver väl några rader sen igen =)

Fredag!

Ja då var det fredag igen. Händer i helgen då?
Jo KM på söndag, skit nervös! Hoppade Kompis igår och det gick bra till en början... sen hoppa han som en kamel! Tvärnit sen jämfota hopp, sen jämfota hopp! Aja får väl hoppas att det går bättre på KM:et.
Hänt annars idag då? Inget... Red lite på Kompis... Han är så himla pigg så jag blir så nervös inför söndag... Aja bara att bita ihop!
I mon ska jag städa stallet. Tråkigt men det behövs!
Aja skriver kanske några rader senare...

 


RSS 2.0