Saknar...

Hej sitter här och saknar min älskade Otto... Visst... Han är inte min men vi har haft honom i två år så han betyder väldigt mycket för mig... Eller mycket... Han är allt för mig!
Jag hoppas verkligen att han kan vara vid min sida ett tag till, det ska bli jätte kul när han kommer hem hit igen nu den 1:a Augusti. Längtar verkligen! Har saknat honom as mycket! Jag bara längtar efter att få stå och trycka in mitt ansikte i hans man och stå med hans huvud i min famn! Och mest av allt att få rida honom! har kännts lite tomt att bara rida en häst men även lite skönt.
Jag längtar iaf som en tok!



Vad vore himlen utan stjärnor?

Vad vore bröllop utan tärnor?

Vad vore livet utan all sin glans,

om inte lilla De Soto fanns?


Hej!

Idag har vi fixat så att vi kan fylla poolen!=D Så i mon blire att åka och hämta den. Ska bli jätte skönt med en pool. Och den är inte liiten heller.=P Den är 7,15 m runt och är 1,32 djup!=P Ska bli jätte skojj!:D


Regn, regn och mera regn!

Tråkig dag idag... Har ju bara regnat idag typ.. Skit tråkigt ju!
Men men red Kompis nu på kvällen, det gick väl, typ, lixom, inte bra... Körde lite "galopp" på honom och det gick bra men sen tänkte jag arbeta honom lite så han inte skulle vara så pigg i galoppen. Men då ville han inte alls! Han typ fattade ingenting! Han var skit dryg iaf men till slut gick det.

Duschade av honom idag igen för han var så svettig.=P


Fredag..

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket... Red lite dressyr på Kompis.
Började med att värma upp med lite bak och framdelsvändningar. Det funkade jätte bra, sen skulle jag rida skänkelvikning... Ena hållet gick det jätte bra men åt andra var han skit dryg! Jag vet inte hur länge jag satt och kämpade med honom! Det vart lite stegringar och studsningar innan han gav med sig och då var han svettig och trött, och då hade jag inte arbetat galopp än.
Tränade lite galoppombyte och det gick jätte bra!=D Han har blivit mycket duktigare på det sen han kom hem för ett årsen.=)
Efter det duschade jag av honom.
Jag tror han tyckte det var skönt!;)
God natt=)

Bio=)

Hej! Idag har det inte hänt mycket... Varit på bio nu ikväll, vi åt på kina först för bion började 21:15 och hållde på i två och en halv timme! Skit drygt! Men den var bra iaf.=) Harry Potter och Halvblodsprinsen=) Värd att se iaf!=)

Clear Round!

Hej idag har det varit en ganska stressig dag kan man säga! Skulle ju på Clear Round nu ikväll och då skulle jag duscha Kompis men då hade vi inget schampoo... Så på förmiddagen åkte vi till Ryttarstugan i Gävle och kollade om dom hade Easy White, det hade dom. Vart lite andra grejer också. =P
* Easy White 159:-
* Kedje pannband 20:-
* V-format pannband med ett bett i mitten 20:-
* Roping short chaps 300:-
* Roping ridskor 300:-
Dom hade värsta rean alltså! Hittade en hoppsadel också som jag funderar på att köpa. =)



Sen åkte vi till Hööks och köpte lite billiga grejer!=P
* Grimma 29:-
* Flece ländtäcke 99:-
Räknar bara upp dom billiga grejerna men men iaf så åkte vi hem efter det och dåsprang Kompis och Geschan, vi trodde dom lekte men sen såg vi att dom var dyblöt av svett! Det var så himla mycket "bromsar"(insekter) så dom sprang för att slippa dom, så det var bara att gå raka vägen och hämta in dom och tur var det för Kompis var ur trött! Vart rädd att han inte skulle orka hoppa nå men jag tänkte så: Jag åker dit och känner på honom så får jag väl stryka mig om han är trött.
Så då gick jag in och böt om sen ut igen.
Jag satte på vattnet och precis när jag kommer upp till stallet så släpper slangen från munsstycket! Skit kul! Men mamma hjälpte mig och då gick det.=)
När han var klar satte jag på honom ett flece täcke och släppte in honom i en box och tur var det! För när jag kom ut tillbaka hade han stått och kliat sig mot en vägg så han var aldeles brun på halsen! Men det gick lätt bort med Easy White.=D
Lastningen gick ovanligt lätt och då tänker man: Hur ska det gå hem?
Väl framme vid Österfärnebo var det dax att gå banan. En väldigt lätt bana med sju hinder.
Vi lastade ur Kompis och började sadla. Sen när jag satt upp var han hur pigg som helst! Han små travade i början men lugnade ner sig tillslut.
När jag kom in på framhoppningen vart han taggad och ville hoppa. Så vi hoppade ett par gånger sen gick vi ut. =)
Jag startade som andra i klassen, jag var ganska nervös över att Kompis skulle bli pigg och att han skulle komma fel på ett hinder och vägra men det gick bra.=)
I början hållde jag in honom men sen släppte jag honom så han fick springa på och det gick jätte bra! Vi var nolla och fick en rosett!=D
Är jätte stolt över honom! det var visserligen inte så högt men det känndes så himla bra!


Valkalampi!:D

Hej idag gick jag upp tjugo i åtta... Kul! Ne inte när man varit vaken till halv ett och kollat på Harper´s Island och blivit besviken och legat och grubblat halva natten... Men men.. Hovslagarn skulle komma och jag lära hjälpa mamma in med hästarna sen gick jag och la mig på soffan och sov och vaknar av att det är nån som tutar utanför. Mamma såg att det kom upp en okänd bil på gården och hon kunde ju inte gå och titta vem det var eftersom hon hållde i en häst. Aja bilen åkte iaf iväg och mamma och Tommy(hovslagarn) började prata då sa Tommy att det säkert var nån sienare(stava) som skulle sälja nått. Men dom tänkte inte mer på det.
Vid elva tiden var dom klara och mamma kom in och satte sig och började kolla på Wild Fire och då ringer hennes mobil, då hade Tommy åkt förbi en i byn och sett den där bilen som kom och tutade och gissa? Det var en sienare som sålde kostymer!xD Haha... Liiite bra gissat då!

Klockan ett var det meningen att Elisabeth skulle till Didde i Jäderfors men hon vaknade kvart i ett och gick ner för att duscha. Klockan ett kom mamma in och var berädd på att skjutsa henne men då stog hon ju i duschen så då tog mamma fyrhjulingen och åkte och leta grimmor. Vi har väldigt duktiga hästar som tar av sig grimmorna i hagen... Inga namn nämda... Rain... Och då precis när hon åkt kom Elisabeth ut.
- Vart är mamma?
- Hon åkte för att leta grimmor...
- Jaha! Jag ska ju til Didde!
- Det skulle du ha tänkt på tidigare och inte varit uppe till sju i morse... Sa jag och gick.

Men men två var nog klockan när vi åkte och då skulle hon på Willys och vi på nån fiske affär.=P
Vi köpte ett nytt spö åt mig och nått konstigt flöte.
Sen när vi kom hem så ringde vi till Johan och vi kom överens med dom att vi skulle åka hemmifrån fem och mötas där uppe, så vi packade, tog ut hästarna och plockade mask sen åkte vi. Vi var lite sena så när vi var vid jädraås var klockan ungefär halv sex så vi tänkte att dom redan var där, men när vi kom dit var det bara vi där så jag skickade ett medelande till Johan och frågade var dom va. Gissa vad jag fick tillbaka?
Hemma.
Jag sa det till mamma och då ringde hon till Svenna(Johans pappa) och han sa att dom var hemma än för han hade lära tagit ut pengar i sandviken, men tillslut kom dom! Och då hade tydligen Mieke(Johans mamma) och Harri varit där hemma och då skulle dom också vara med.
Men men roligt hade vi men det vart tyvärr ingen fisk, förutom för mamma hon fick en mört. =P

Aja har väl inge mer att skriva nu så god natt=)

Harper´s Island...



Igår var sista avsnittet av Harper´s Island. Har följt hela serien och den har varit skit bra ända till näst sista avsnittet... Då fick man reda på vem som var mödarens medhjälpare och det visade sig vara min favorit! Skit kul! Not.... Och sista avsnittet var bara knäppt! Vill inte avslöja för mtcket utifall nån vill se den men jag kan bara säga att det är en skit bra serie fram till näst sista avsnittet...


Ny blogg!

Hej ny blogg nu då!
Vart himla trött på den gammla eftersom man inte kunde ladda upp bilder från kameran där utan endast från mobilen!
Aja.. Idag har jag inte gjort mycket ska snart ut till Kompis och rida en sväng sen ska jag tvätta honom! Han måste bli vit till på onsdag eftersom det är clear round i österfärnebo då... Det ska bli kul:)  och i mon kommer hovslagaren kl. 09.00 och slår på lite "tappskor" och värkar Spirit:) sen ska vi till ryttarstugan och titta om dom har nå bra schampoo så Kompis blir vit. Blir galen på dom där gula fläckarna han har!:@  Men men.. sen blir det nån fisk affär och köpa ett nytt spö och sen till valkalampi! Kul kul!:) sen blir det nog rida efter det!:)

Puss och Hej!:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0