Bloggpaus

Som ni kanske ha märkt så har jag haft en "bloggpaus" ett tag, och den kommer tyvärr att fortsätta.

Har ingen lust att blogga längre, och dessutom så har Al gjort illa sig så det blir ingen riktig ridning på ett tag. Ha är dock mycket bättre nu, och jag ska nog rida lite i morgon. Men som sagt så ska han ta det lite lugnt ett tag.

Kommer kolla bloggen även under pausen, så ni kan kommentera och så. Börjar blogga igen när jag har sommarlov, det vill säga den 1 juni. Kan bli den 7 juni också, men är inte säker.

Ni får ha det så bra så länge!


Haft fullt upp

Har verkligen haft fullt upp hela förra veckan + helgen! Mycket plugg nu, så därför får bloggen lida.

Ikväll är det hoppträning och förhoppningsvis så kommer vi att hoppa ute. Om det blir så, så ska mamma få filma. Både filmer och bilder blir mycket bättre utomhus så vi får hoppar på det bästa.

Nu ska jag snart sluta för idag, och åka hem och duscha av min skitiga ponny! Ha det bra.

Funderar skarpt på att starta en lingondressyr med honom. Det är en på ridskolan den 3:e Juni, vad tycker ni? ;)


Måste plugga...

Måste verkligen plugga, och därför får bloggen lida. Bjuder på lite bilder istället!



Hopptränings inlägget kommer så fort jag har tid!


På bussen

Sitter på bussen och är på väg hem.

Träningen igår gick ganska bra, men jag skriver mer om den sen. Idag blir det att rida Kompis. Han kommer troligtvis vara ganska pigg men det är bara roligt. Jag menar, hur många 20 åriga ponnyer som har tävlat på hög nivå i hoppning brukar vara så fräsch som han? Inte många. Hoppas verkligen att han håller sig frisk och fräsch länge.

Ha det bra!


På väg hem

Sitter på bussen på väg hem. När jag kommer hem blir det ut och duscha av Al lite. Glömde totalt bort det igår och det behövs verkligen. Han är så sjukt dammig, och han måste ju vara fin om vi ska på träning.

Skriver om hoppträningen i morgon eller så, och då blir det nog bilder också.

Ha det bra!

Söndagen

Jaha, då var helgen slut då. Är sjukt skoltrött nu, men jag ska bita ihop och fixa det här sista nu. För det är ju faktiskt sommarlov snart.

Dagen har varit riktigt rolig, och det blev faktiskt lite inhandlat. Bland annat nya iPhone skal som jag ska "piffa" till. Visar väl före och efter bilder sen, när jag väl har tid att fixa dem.

I morgon blir det hoppträning, och Amanda ska eventuellt följa med och fota och filma. Förhoppningsvis så blir det på utebanan. Annars blir det nog inga bilder... Aja, vi får se helt enkelt!

Nu blir det i alla fall sängen för min del. Ha det bra!


Godmorgon !

Har nyss vaknat så nu tänkte jag försöka skriva några rader igen då.

Dagen kommer att spenderas i Valbo tillsammans med syrran, Carro, Theo och Amanda! Kommer bli jätte roligt. Och efter det blir det hem och fixa stallet. Har fortfarande sjukt ont i armarna så jag vet inte hur det kommer bli med hoppträningen i morgon... Hoppas verkligen att jag blivit bättre då.

Aja, nu blir det att gå ner och duscha, sen vänta till klockan 10 för då kommer Eric Saade att gästa "Äntligen morgon"! Ha det bra!

RSS 2.0