Härlig dag i skolan!

Idag började jag 11.25 med hemkunskap. Efter det skulle vi ha Eng och Sv men dom vart inställda så vi fick åka hem! Fan va skönt! Så jag slutade 13.05 och då kom mamma och hämta mig=)
Men men nu ska jag ut och rida Kompis=)

Ps. Här kommer det några bilder från i lördags när jag, Amanda och Ronja hoppa med kaninerna!=)


Shadow, Amandas kanin=)

Shadow sniffar på Chelsie´s bur=P

Min fina bäbis! Clara=)

Ett fjutt hinder för Clara=)








Den här bilden får avsluta=)


Söndag!

Vaknade typ tio... Skulle till Ockelbo på western tävling igentligen men det började ju tio så det vart inget. Får åka och fota på Tindra en annan dag ist.
Vad ska man göra idag då? Hm... Rida? Kanske börja mocka ur boxen... Jobbigt! Har halmbädd så det är jobbigt att mocka ur den... Men det måste ju göras. Ska börja med spån till Kompis. Äntligen! Det är inte kul att ha en vit häst som alltid ska lägga sig mitt i skiten och bli alldeles brun.-.-'
Aja ska kolla om det blir bättre med spån, annars lär jag ju använda halm. Men men nu ska jag gå och få nått gjort!

En bild på Kompis från igår.

Gudarna gav hästarna
man, pannlugg och svans
för att göra dem vackra.
~ Xenophon


Löshoppning!

Hejsan hejsan!
Idag har jag gjort en löshoppnings bana och löshoppat Kompis!
Gick inte sådär jätte bra... Hoppade bara 90cm men det var bara för att Ronja och Amanda inte fick nån riktig fart på honom. Men till slut med lite hjälp av mig så fick vi fart på honom.=)
Tänkte ju fota men lära ju hjälpa till att få igång honom så det vart inte så många bilder.
Så här kommer några vackra höst/hopp bilder på Kompis!=)








Här igen!

Hejsan! Nu var det ett tag sen igen... Har faktist ingen lust eller tid att sitta vid datorn längre. Mycket i skolan går även gröntkort kurs som tar massa tid. Men men ska försöka bättra mig! Om ni vill, vill säga?
Aja vad händer idag då? Ska väl löshoppa några hästar. Det ska bli kul.=)
Skriver sen hur det gick och har ni tur så kanske det kommer bilder!;)

Fredag!

Jaha då var det fredag igen då... Ja det har inte hänt så mycket den här veckan... åkte och hälsade på Otto i tisdags? Tror det var då...
Han vart överlycklig när han såg våran BIL!
Han stog vänd mot dom andra hästarna först men när han såg våran bil slängde han sig om och travade i mot den! Han gnäggade högt och vart så himla glad! Han stog och små gnägga lite så jag vevade(stava) ner rutan och pratade med honom. Han gnägga och sprang fram och tillbaka vid stängslet. När vi åkte stog han och tittade efter oss, då kom tårarna! Kunde inte hålla dom inne. Grät hela vägen till Sandviken och på vägen hem började jag igen.
Älskar honom så himla mycket och det kommer jag alltid göra!
Tårarna kommer även nu när jag tänker på hur glad han blev, vill så gärna åka och hälsa på honom på riktigt men jag vet inte om jag klarar av det... tårarna kommer komma då också och jag vill inte visa det. Men jag älskar honom så otroligt mycket!<3


RSS 2.0