Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge, men jag kommer faktiskt lägga ner bloggen ett tag nu tills allt ordnat sig här hemma. Är i valet och kvalet nu och jag behöver tänka på det i stället för bloggen... trist men så är det=/ Men jag hoppas allt går som det ska, för då blir jag kanske änligen nöjd och glad? Hoppas hoppas!!=)


Latar dag

Idag har jag varit väldigt slö. Kunde dessutom inte sova inatt... jätte jobbigt var det.
Har inte gjort mycket vettigt alls idag, badat och nu på kvällen tömkörde jag Al. Han var sjukt duktig! Min fina pojk=) Arbetade på jätte bra, och han skulle verkligen passa som körhäst!
Har inte mycket att säga om dagen. Ska försöka uppdatera lite i mon också!


Godmorgon!

Sitter här och har nästan nyss vaknat. Händer idag då? Förhoppningsvis städning av stallet men jag känner att jag börjar få migrän, och får jag det blir det inte mycket gjort idag. Så har jag stavat fel eller så, är det för att jag knappt ser något;P
Slänger upp någon bild i alla fall, ha det bra!=)



Hänt idag då?

Ja du vad har hänt idag då? Jo ja har faktiskt duschat båda ponnyerna!
Började med Al, och han skötte sig gallant! Bästa hästen jag någonsin duschat=O Han har varit så rädd för allt annat, medans han inte alls bryr sig om vatten som sprutar på honom=P Haha, tokhästen!
Duschade sedan Kompis, och han är lite svårare. Men han skötte sig utmärkt idag han också! Fick spola ansiktet på honom utan några större protester och det är ju bra=)
Annars har jag väl inte gjort så mycket. Fixade en "genväg" till Bloglovin här på sidan -->
Knäppte lite kort på Al och Kompis före och efter duschningen=)

Al före=)

Al, så gott som klar=)

Vackraste Kompis, innan duschningen=')

Sa jag vacker? Ja inte på den här bilden i alla fall;)

Nu ska jag sova! I mon blir det att städa stallet, inte det roligaste men det måste göras;)


Hemma igen

Hemma igen nu då, vilket känns ganska skönt=)
Idag har man inte gjort mycket... och jag vet inte vad jag ska göra resten av helgen heller? Eller jo jag vet vad jag ska göra på söndag, men det talar jag inte om;) Det får vara en hemlis tills jag är 100% säker på att det blir av! Hehe, taskig jag är va? Haha!=)
Nu ska jag snart gå och sova, och jag vet att klockan inte är så mycket men har sjukt ont i huvudet så...=/ Bjuder på några blandade bilder i alla fall!=)







Hej då Sverige, Hej Finland!

Som ni kanske ser på rubriken så åker vi till Finland. Jag, mamma, pappa och Amanda! Vi bokade en kryssning förra veckan och nu vela inte syrran följa med, så Amanda fick följa med istället=)
Idag har vi varit tillbaka med sadlarna, och vi ska köpa Presige Golden Star sadeln. Det skulle ta lite tid för henne att värma om den, då hon hade många som var inne för "omvärmning". Men förhoppningsvis på torsdag skulle den vara klar, då kommer vi även hem från Finland. Annars skulle hon skicka den=)
Har blivit sjukt taggad på att träna igång Al nu, eftersom han får en ny sadel. Sen ska vi fråga Malin om hon kan hjälpa mig med hoppningen. Malin är syster till hon som lånar Twister, Linda heter hon också=P
Saknar min Twister. Var och kollade när Linda´s dotter skulle hoppa Pay And Jump på henne, och det gick väl inte sådär jätte bra. Dom gick omkull på framhoppningen men det blev ingen större skada, så dom kunde hoppa banan. Tur det, annars vet jag inte vad jag hade gjort! Aja bjuder på några bilder på henne=)




Älskade Twister<3
Lägger upp fler bilder en annan dag, nu ska jag sova! God natt=)


Lördag/Söndag

Idag har det inte hänt mycket alls, Erika åkte hem och jag och Amanda klippte av Pettris man(ÅNGRAR MIG!). Hon har sånna exem så det var lika bra att klippa av den.
Har även provat sadlarna jag lånat hem från Sadelmagasinet en sista gång, och det blir nog Prestige Golden Star sadeln. Den går att värma om så den passar nog bäst=)

Tänkte även berätta lite om vad jag fick för mig igår.
Både Erika och Amanda sov här igår, och då gjorde Amanda något så jag slog till henne(inge hårt, utan bara på skoj) så då jagade hon ut mig, och låste dörren. Så där stog jag i "strumpfötter", och fick för mig att jag skulle gå till Al och Kompis. Sen hoppade jag upp på Kompis och red med bara ett grimskaft!xD Haha, bad Amanda att gå in och hämta kameran och sen tog jag loss grimskaftet och använde det som halsring=P Bjuder på några suddiga bilder, då jag inte orkade ändra inställningarna på kameran=)




Försöker få honom att svänga=P

Trav=)

Galopp=)

Galopp=P

Sen tränade jag lite på att han ska svänga åt ett visst håll när jag slår lite med grimskaftet på hans rumpa=)
Här svänger jag åt höger=P


Den här bilden får avsluta=)
Får se hur mycket ridning det blir i mon för min del, men jag hoppas att jag hinner prova nya sadeln;)
Ha det bra!

 


Gårdagens ridning

Igår kom Erika hit med bussen kl 06:30 på morgonen. Då var man ju lagomt pigg-.- Haha, vi gjorde inte så mycket då eller jo Erika fixade min hårförlängning, men det var väl allt sen somnade vi!xD

När pappa hade slutat åkte vi till Valbo! Vi skulle köpa en mikro åt farfar. Jag och Erika "tokade" oss lite=P Erika satt i en kundvagn och jag skjutsade henne! Drog henne i full fart sen släppte jag henne, vilket inte var så uppskattat;) Haha!
När vi kom hem gick Erika och jag ut till hästarna och red lite=)

Jag började med att rida på Al vilket inte var det roligaste.
Han var svår jobbad och ville inget som jag ville. Han vela mest springa efter Kompis och inte lyssna ett dugg på mig.
När jag hade ridit och försökt arbeta honom i trav en stund, fattade jag galopp vilket inte gick så jätte bra. Först ville han inte galoppera utan bröt av till trav efter ett halvt varv. Sen sparkade han bakut och försökte bocka, men som tur var så orkade jag hålla upp honom så han inte kunde göra något.
Så är det någon som vill köpa en haflinger med kapacitet för högre höjder i hoppningen, hör av dig. Nu är jag väldigt seriös, orkar inte sitta och arbeta med en häst till. Kommer aldrig få komma ut och tävla ponny om jag fortsätter med Al. Synd på en så duktig hoppare men så är det.

Aja, efter att jag ridit Al hoppade jag upp och red igenom Kompis lite.
Han gick som en klocka! Något pigg kanske men det brukar han ju vara=) Har inte mycket mera att säga om Kompis, mer än att jag älskar denna otroligt underbara ponnyn=')<3

Ja det var väl allt från gårdagen? Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, funderar på att gå ut i skogen och plocka lite blåbär?=) Men Erika måste ju vakna först-.-' Aja, kommer nog en bildbomb idag eller någon dag framöver=)

Ha det bra!


Bloggtorka?

Har inget att skriva om längre... plus att typ ingen läser bloggen. Folk säger att man ska läsa deras bloggar men läser dom tillbaka då? Nej det gör dom inte.
Aja sitter på ett hotell i Stockholm, är där med familjen=)
I mon blir det hemfärd men först ska vi in på Sadelmagasinet och kolla efter en sadel åt Al. Men vi får se om dom har någon som passar=)
Någon som vet nån som bränner om sadlar? Utifall jag köper en sadel som måste brännas om.
Aja nu ska jag sova! God natt=)


RSS 2.0